Rondeelvilla

Hier ontstaat de perfecte symbiose tussen binnen en buiten, uit wat ogenschijnlijk op een botsing van sferen lijkt. Hier accentueert het staal van de gevels de rustige entourage van fruitbomen en hooimijten. Hier brengt de avant-gardistische materiaalkeuze de klassieke vormtaal van het exterieur op spanning. Het resultaat is volstrekt uniek en absoluut tijdloos.

Meer informatie

De Rondeelvilla bestaat uit drie bijzondere woningen die in het midden met de garage’s tegen elkaar aanliggen. Per villa heeft het een inhoud van 700 m3.. Op de begane grond de living van 53 m2, een uitgebreide keuken met bijkeuken, de hal en een inpandige garage. Op de eerste verdieping liggen drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is een ruimte die op tal van manieren kan

worden gebruikt. Als secundaire woonruimte, voor de combinatie van wonen en werken of ruimte voor intensieve hobby’s. Naast de ruimte is het vooral de ronde vorm die het wonen in een Rondeelvilla tot een belevenis maakt. Een vorm die heel herkenbaar is in de vertrekken die aan de gevel zijn gesitueerd. Plezierige bijkomstigheid is dat het grote glasoppervlak in de gevels veel extra licht binnen brengt.

kenmerken

De Rondeelvilla is meer dan mooi alleen. Het is een huis vol eigentijds wooncomfort. Comfort dat in nauwe samenspraak met de architect naadloos kan worden afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoner.

Terug naar overzicht